Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 18:58

Μεσολόγγι: Μαθητές του 2ου γυμνασίου προσέφεραν τα χρήματα της εκδρομής τους στο σχολείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές της Γ’ τάξης  του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου δώρισαν το ποσό που είχαν συγκεντρώσει σαν προκαταβολή για την πραγματοποίηση της εκδρομής τους στο σχολείο προκειμένου να ενισχύσει τον ηλεκτρονικό του εξοπλισμό.

Για το σκοπό αυτό αντιπροσωπεία τους επισκέφτηκε το Δ/ντη του σχολείου Ηλία Γουβέλη στο γραφείο του και του πρόσφερε το ποσό των 450 ευρώ εκφράζοντας την επιθυμία τα χρήματα να διατεθούν για την αγορά βίντεο προβολέα.

Οι μαθητές με αυτή τους την ενέργεια απέδειξαν ότι μπορούν να λειτουργήσουν και ως δάσκαλοι διδάσκοντας ήθος,  ανοιχτό μυαλό και ανιδιοτέλεια. Η πράξη τους μας γεμίζει περηφάνια και δείχνει ότι εμείς οι μεγάλοι μπορούμε να αντλήσουμε από τον κόσμο των παιδιών στάσεις και τρόπους που ίσως έχουμε ξεχάσει.

Πηγή: aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 1287 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.