Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 17:56

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) καλεί για συμμετοχή στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια της 9ης Ιούνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΙΟΥΝΗ

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, απευθύνει θερμό χαιρετισμό στις απεργιακές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 9 Ιούνη 2020.

Όλο το προηγούμενο διάστημα γίναμε μάρτυρες της μεταφοράς όλης της ευθύνης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού πάνω στις πλάτες των γονιών, με πλήρη απουσία οποιασδήποτε κρατικής ευθύνης για την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Από την έλλειψη εξοπλισμού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την παρακράτηση των προκαταβολών για τις εκδρομές, περάσαμε στο άνοιγμα των σχολείων με πλημμελή μέτρα εξασφάλισης της απαραίτητης υγιεινής, ενώ καμιά πρόνοια δεν έχει ληφθεί για την ομαλή λειτουργία των σχολείων τον Σεπτέμβρη.

Την ίδια περίοδο, κατατίθεται εν μέσω πανδημίας, νομοσχέδιο για την Παιδεία, πού όχι μόνο δεν καταργεί αντιδραστικές διατάξεις που πέρασαν σε άλλα νομοσχέδια, αλλά φέρνει και καινούργιες, όπως την «Τράπεζα Θεμάτων», την αναγραφή της διαγωγής στο απολυτήριο, τα «εργαστήρια δεξιοτήτων», την αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση των σχολείων κ.ά. Αυτό το Νομοσχέδιο σύσσωμο το γονεϊκό κίνημα, σε συμπαράταξη με τα σωματεία των εκπαιδευτικών απαιτούμε να μην ψηφιστεί.

Φτάνει πια. Καιρός να ακουστεί και η δικιά μας φωνή, η φωνή των χιλιάδων γονιών που απαιτούν να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της απέναντι σε εμάς και τα παιδιά μας.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στα Πανεκπαιδευτικά Συλλαλητήρια που διοργανώνονται από τα Σωματεία Εκπαιδευτικών σε όλη την χώρα.

Αθήνα, 3 Ιούνη 2020

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(Α.Σ.Γ.Μ.Ε.) 
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος, TK 104 32

www.asgme.gremail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

photo credits: alfavita.gr

Διαβάστηκε 1352 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.