Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:21 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 10:34

Αντιδράσεις στον ΑΟ Αγρινίου για τις φήμες περί πώλησης του ΑΦΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog.gr ο πρόεδρος του Αγρινίου, κ. Ροκοπάνος έχει δρομολογήσει την πώληση του Α.Φ.Μ της ομάδας σε υποψήφιο επενδυτή, φέρνοντας άπαντες στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας προ τετελεσμένων.

Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19, όπως είχαμε πει, στον Ελληνικό Αθλητισμό και το Ελληνικό μπάσκετ θα φανούν μακροπρόθεσμα.

Μία από τις ομάδες της Ελληνικής Α2 που δεν την… βγάζει καθόλου εύκολα, είναι το Αγρίνιο, το οποίο χρωστά αρκετά χρήματα με τον Kevin Franceschi να το τονίζει σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog.gr ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Ροκοπάνος, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες πρώην παραγόντων, επιχειρηματιών και βετεράνων αθλητών του Α.Ο. Αγρινίου, έχει αποφασίσει να πουλήσει το Α.Φ.Μ σε επενδυτή που ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα αλλάζοντας φυσικά την έδρα της.

Μάλιστα οι άνθρωποι της πόλης προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, υποσχόμενοι πως θα βοηθήσουν περισσότερο από αυτό που τους αναλογεί στην αποπλήρωση των χρεών, όμως ο κ.Ροκοπάνος είναι ανένδοτος.

basketblog.gr

Διαβάστηκε 1583 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.