Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 00:16

Superleague: Αναβλήθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος! Η νέα ημερομηνία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο… κορονοϊός τα κατάφερε και πάλι. Τα αυξημένα κρούσματα στη Ξάνθη έφεραν την αναβολή του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο, για τα play out της Superleague.

Ο αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έφερε μεγάλο πρόβλημα στην αναμέτρηση της ομώνυμης τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο, για τα play out της Superleague, για το κατά πόσο είναι ασφαλής επιλογή η διεξαγωγή του.

Η Superleague μετακίνησε τελικά την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια. Έτσι, αντί για το Σάββατο (06.06.2020) που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, θα διεξαχθεί μια ημέρα μετά.

Η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 (αντί για Σάββατο, 6 Ιουνίου)”.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.