Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:10 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 00:00

Αυτά είναι τα 9 κοπλιμέντα που τρελαίνονται να ακούσουν οι άνδρες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να θεωρούμε ότι οι γυναίκες είναι οι μόνες που θέλουν να ακούνε κοπλιμέντα, όμως η αλήθεια είναι πως και οι άνδρες τρελαίνονται να ακούνε ένα καλό και όμορφο σχόλιο. 

Ποια, όμως, κομπλιμέντα τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τους κάνουν να αισθάνονται τέλεια;

1.«Είσαι πολύ καλός στο…»: Στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στον χορό, στο παιχνίδι σε ό,τι κι αν έχει ταλέντο, του αρέσει να το ακούει.

2.«Με κάνεις να αισθάνομαι πολύ…»: Πολύ χαρούμενη, όμορφη, σέξι, ικανοποιημένη, ασφαλής. Οι άντρες παίρνουν ικανοποίηση –μεταξύ άλλων- κι από την δική μας ικανοποίηση κι ευτυχία.

3.«Είσαι σέξι»: Πες του ότι σου αρέσουν τα μάτια του, το σώμα του, τα χέρια του, τα πάντα του και θα τον έχεις ‘ρίξει’ στο λεπτό.

4.«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί σου»: Ένας άντρας δεν θέλει απλά να ξέρει ότι του αρέσεις αλλά κι ότι σε κάνει να περνάς καλά επειδή έχει υπέροχο χαρακτήρα.

5.«Σου ταιριάζει πολύ το…»: To καινούριο σου πουκάμισο, κασκόλ, παντελόνι, σκουφάκι. Ναι, θέλει κι αυτός να δείχνει ωραίος με τα ρούχα που αγοράζει.

6.«Είσαι πολύ καλός στην δουλειά σου»: Η αναγνώριση των ικανοτήτων του στη δουλειά του, της εξυπνάδας του και του ταλέντου του είναι το καλύτερο κομπλιμέντο για τους περισσότερους άντρες.

7.«Λάτρεψα το…» ραντεβού μας, το δώρο που μου πήρες, το κρασί που διάλεξες: Εάν έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σε εντυπωσιάσει, θέλει να ακούσει ότι τα πήγε καλά.

8.«Συμπαθώ τους φίλους σου/ την οικογένειά σου». Είναι μάλλον το κομπλιμέντο που ακούν πιο σπάνια, αλλά αν ισχύει γιατί να μην του το πεις;

9.«Τι θα έκανα χωρίς εσένα;» Μπορεί να δείχνεις υπερβολική εξάρτηση με αυτή την έκφραση, αλλά ακόμα κι αν δεν το εννοείς απόλυτα, εκείνος λατρεύει να αισθάνεται ότι τον έχεις ανάγκη.

pronews.gr

Διαβάστηκε 2854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.