Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:26 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 19:08

Πάνος Παπαδόπουλος: «Η Δημοτική αρχή είναι το μη χείρον βέλτιστο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα χρόνο μετά τη νίκη του κ. Λύρου στο δήμο Μεσολογγίου τα σύννεφα μεταξύ αυτού και στενών συνεργατών του πληθαίνουν μέρα με την μέρα, ενώ ορισμένοι που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα στην πρωτεύουσα του νομού πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει καταιγίδα.

Μετά τις αποχωρήσεις δυο εκ των στενών του συνεργατών και τις καταγγελίες για τον τρόπο διοίκησης του δήμου, αλλά και τη συμπεριφορά one man show του δημάρχου, κάποιοι πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Με αφορμή την αντιμετώπιση του δημάρχου σε θέματα της πόλης, που προκαλούν το κοινό αίσθημα, αλλά και τις πιέσεις που φέρεται να ασκεί σε συνεργάτες και εργαζόμενους είναι θέμα χρόνου λένε να ξεχειλίσει το ποτήρι. Ένα χρόνο μετά θα περίμενε κανείς ότι η εικόνα στα πολιτικά πράγματα του δήμου Μεσολογγίου θα ήταν πολύ διαφορετική. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που οι πολίτες του δήμου αποφάσισαν να αλλάξουν δήμαρχο.

Τα παράπονα στο δήμαρχο όμως είναι πολλά και όπως φαίνεται μέσα σε ένα χρόνο συσσωρεύτηκαν και μέρα με την μέρα αυξάνονται και πληθύνονται, αντί να λυθούν. Η αλλαγή που ευαγγελίζονταν ο δήμαρχος δεν ήρθε. Αντίθετα ήρθαν οι αποχωρήσεις δυο συνεργατών και οι καταγγελίες τους για «συγκεντρωτισμό» από την πλευρά του δημάρχου, έφεραν αποχωρήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις. Μετά από όλα αυτά ξεκίνησε ένας πόλεμος ανακοινώσεων και καταγγελιών τόσο από την πλευρά του πρώην στενού του συνεργάτη Σπύρου Διαμαντόπουλου, που κατακεραυνώνει το  δήμαρχο και τις συμπεριφορές τους, απέναντι σε συνεργάτες και υπαλλήλους .

Τη σκυτάλη πήρε στην συνέχεια ο δημοτικός σύμβουλος και διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος, που στην τελευταία ανακοίνωση του εξαπολύει μύδρους κατά του δημάρχου για τα όσα συμβαίνουν στην Κοινωφελή Επιχείρηση. Μιλώντας στον ΔΥΤΙΚΑ FM και στην Δήμητρα Λαοπόδη ο κ. Παπαδόπουλος άσκησε σκληρή κριτική χαρακτηρίζοντας τον ένα χρόνο της δημοτικής  αρχής του Κώστα Λύρου ως «το μη χείρον βέλτιστο». Παράλληλα επιβεβαίωσε τα όσα ακούστηκαν περί υπεύθυνων δηλώσεων που ζητήθηκαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση σε εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και στα ΚΔΑΠ, για το εάν συμφωνούν ή όχι  με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπάλληλοι. «Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1215 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.