Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 19:06

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η δεύτερη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση για το έτος 2020 του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5-6-2020 και ώρα 09:30, στην πρώτη συνεδρίαση στην αίθουσα πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης 1ης Συνεδρίασης του Σ.Α. Αιτωλοακαρνανίας :

1. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 37 Αίτηση με θέμα «Ανακαίνιση πρόσοψης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος» ιδιοκτησίας Τσοκάντας Παναγιώτης επί της οδού Φορμίονος 10 Ναύπακτος.

2. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 38 Αίτηση με θέμα «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

3. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 39 Αίτηση με θέμα «Α. Ανάπλαση παραλιακού μετώπου της πόλης της Βόνιτσας και σύνδεση με το ιστορικό κέντρο της πόλης Β. Συμπληρωματικά έργα υποδομής στην πλατεία Ανακτορίου» δήμου Βόνιτσας.

4. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 40 Αίτηση με θέμα «Υποβολή αιτήματος για εργασίες αποξήλωσης τμήματος παρτεριού» ιδιοκτησίας ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΠΡΩΣΟΠΗ Ι.Κ.Ε.

5. Την με αριθ. πρωτ. Σ.Α. 43 Αίτηση με θέμα «Ρύθμιση παραβάσεων με τον Ν.4495/17 Ισογείου καταστήματος με πατάρια ιδιοκτησίας «ΖΕΤΑ TOURS» Ε.Π.Ε. Επισημαίνεται ότι όσον αφορά τα τακτικά μέλη ή τα αναπληρωματικά μέλη αυτών, οι φάκελοι των προαναφερόμενων υποθέσεων βρίσκονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας επί της οδού Π.Ε.Ο Ναυπάκτου-Αντιρρίου & Βαρελά Παλαιοπαναγιά και είναι στη διάθεσή σας προς ενημέρωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1218 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.