Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 10:15

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου (Πεμ 4/6/2020 09:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, που θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα έναρξης 9.00 π.μ. και λήξης 12.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Γνωμοδότηση για “Αίτηση της ΟΤΕ Α.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής και εγκατάστασης ευκολιών σε οδούς της πόλης του Μεσολογγίου”.
Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς για λόγους επείγοντος. Με την πρόσκληση ο κάθε σύμβουλος θα λάβει την εισήγηση για το εν λόγω θέμα, τα αποτελέσματα της αυτοψίας, καθώς και έντυπο παρατηρήσεων-ψηφοφορίας.

Το έντυπο ψηφοφορίας μπορείτε να το στείλετε στον Γραμματέα του Συμβουλίου Κοινότητας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άλλως μπορείτε να το επιδώσετε στο Γραφείο του γραμματέα του Συμβουλίου Κοινότητας, 1ο όροφος Δημαρχείο Μεσολογγίου, στο κτίριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Για όποιο τεχνικό θέμα, παρακαλούμε την συνεργασία σας και την υπομονή σας. Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε είτε με τον Γραμματέα 2631 3 60974 είτε με την Πρόεδρο 697 8539302.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΟΛΓΑ ΔΑΣΚΑΛΗ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1007 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.