Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:38 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 10:09

«Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι κομμάτι της πόλης και ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια την έχει στηρίξει!»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την προσπάθεια του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, μίλησε η Πρόεδρος του συλλόγου Βασιλική Μπελέκου, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή Real Sports με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Δημήτρη Σταυρακάκη. 

«Θα προσπαθήσουμε να πάμε» ανέφερε η πρόεδρος του Χαρίλαου Τρικούπη που πήρε την 1η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και προβιβάζεται στην Basket League.

«Ήταν μια δικαίωση για εμάς η κατάκτηση της 1ης θέσης. Έχουμε σηκώσει τα μανίκια και δουλεύουμε για να μπορέσουμε να δηλώσουμε συμμετοχή. Η προσπάθεια μας θα είναι η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Κλειστό του Μεσολογγίου, όπου ο Δήμος ξεκινάει ήδη έργα ανακατασκευής του, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές» επεσήμανε η κα. Μπελέκου, τονίζοντας ότι: «η ομάδα είναι κομμάτι της πόλης και ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια την έχει στηρίξει!».

Ακουστέ ΕΔΩ αναλυτικά όλη την συνέντευξη:

real.gr

Διαβάστηκε 1428 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.