Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 20:53

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που δεν θέλουν ποτέ να δουν οι άντρες στους λογαριασμούς σας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το καλοκαίρι σιγά σιγά έρχεται, η θερμοκρασία ανεβαίνει και όλοι επιστρέφουμε στην καθημερινότητα περιμένοντας πως και πως τις διακοπές προκειμένου να ξεχαστούμε από τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζήσαμε. 

Μετά από τρίμηνη παύση τα social media έχουν πάρει φωτιά μετά την καραντίνα. Έχετε όμως αναρωτηθεί όμως τι χαλάει έναν άντρα στο προφίλ σου στο Instagram; 

Παρακάτω υπάρχουν κάποιες απαντήσεις που πιθανότατα να σε διαφωτίσουν. Δεν χρειάζεται να υιοθετήσεις, απλώς να... ενημερωθείς!

Οι καρμπόν φωτογραφίες

Ξέρω έχεις δυνατό σημείο ή μία πόζα με την οποία νιώθεις πολύ καλά. Προφανώς και θα την προτιμήσεις και προφανώς και θα ανεβάσεις περισσότερες φωτογραφίες με τον τρόπο που εσύ αισθάνεσαι άνετα. Δοκίμασε όμως και κάτι διαφορετικό, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγγίξεις την τελειότητα. Όλοι μας έχουμε αδύνατα σημεία και κανέναν άντρα δεν "χαλάει" να τα δει. Πίστεψέ με, θα το εκτιμήσει κιόλας.

Τα μικρά δοκίμια

Γράφεις γράφεις γράφεις. Ένα ολόκληρο κατεβατό, σε μορφή μικρού διηγήματος θα λέγαμε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο μιας και δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο να επηρεάσεις την κοινή γνώμη-βασικά με το ζόρι είσαι και γνώστης της κατάστασης-. Ναι, οι άντρες ξενερώνουν με αυτά, και κάτι μας λέει ότι δεν έχουν κι άδικο.

Παιδιά

Ποτέ μου δεν κατάλαβα για ποιο λόγο πρέπει να ανεβάσεις το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σου στο Instagram. Κανένας δε θέλει να ξέρει πόσο το αγαπάς παρά μόνο το ίδιο. Άσε λοιπόν τις φωτογραφίες ανηλίκων και επικεντρώσου στον ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Δεν είσαι και η Kim Kardashian.

Φωτογραφίες από το γυμναστήριο

Ναι το ξέρουμε ότι γυμνάζεσαι, όχι δεν ενδιαφέρει κανέναν. Η πόζα σου με κολάν και μπουστάκι πάνω στο ελλειπτικό, μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και κομψή μόνο αν είσαι αγγελάκι της Victoria’s Secret. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα έχει κίνδυνο να βγει λίγο άκομψο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

pronews.gr

Διαβάστηκε 2687 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.