Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 20:47

Τα «κεράκια» της αυτοδιοικητικής νίκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φαρμάκης: Ούτε μία μέρα που να μην θυμάμαι…

«Δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μην θυμάμαι…Ούτε μία ώρα που να μην αγωνίζομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας». Με αυτά τα λόγια και με τις ανάλογες φωτογραφίες από τα επινίκια των περιφερειακών εκλογών ο Νεκτάριος Φαρμάκης θυμήθηκε στα social media την ήμερα που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη Δυτική Ελλάδα και «εκθρόνισε» τον Απόστολο Κατσιφάρα.

«Πέρασε ένας χρόνος….Αξέχαστες στιγμές, αμέτρητα συναισθήματα.

Τα χέρια που έσφιξαν και οι αγκαλιές που άνοιξαν, για να βάλουμε όλοι μαζί τον τόπο μας σε πορεία ελπίδας, έχουν μετατραπεί εδώ και 9 μήνες σε καθημερινή προσπάθεια.Για να ανθίσει το χαμόγελο της αισιοδοξίας σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας» ανέφερε ο Νεκτάριος Φαρμάκης και πρόσθεσε : « Σας ευχαριστώ για το μεγάλο και όμορφο ταξίδι που μου χαρίσατε. Δεν περνάει ούτε μία μέρα που να μην θυμάμαι… Ούτε μία ώρα που να μην αγωνίζομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Όλοι μαζί κάναμε αυτή την αρχή. Και όλοι μαζί συνεχίζουμε…»

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1098 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.