Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 19:10

Ντίνος Καλαμπάκος: «Ο Χαρίλαος Τρικούπης πρέπει να παίξει στο Μεσολόγγι» (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι είπε ο κόουτς του Χαρίλαου Τρικούπη για την άνοδο, τη νέα χρονιά, αλλά και τον ΑΟ Αγρινίου

Συνέντευξη στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ», στο Αχελώος TV, παραχώρησε ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη Ντίνος Καλαμπάκος.

O πολύπειρος κόουτς μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στην Α1, τα στοιχεία που έκαναν τον Χαρίλαο να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, για το πώς γύρισε… τον διακόπτη την περσινή σεζόν όταν ανέλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και την ανέβασε στις θέσεις των play off. Αναφέρθηκε επίσης στη διάθεση που υπάρχει από τη Διοίκηση να γίνουν τ’ απαραίτητα, ώστε ο Σύλλογος ν’ αγωνιστεί κανονικά στη Basket League τη νέα χρονιά, στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του και το αν θα παίξει ρόλο στην παραμονή του η διαμόρφωση του μπάτζετ ή οι αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΟ Αγρινίου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «η Αιτωλοακαρνανία θα πρέπει να είναι περήφανη και για τις δύο ομάδες της που είναι τόσο ψηλά σε εθνικές κατηγορίες».

Τόνισε ακόμα ότι η αποχή τόσων μηνών θα κάνει τεράστιο κακό στους αθλητές και ότι «ο Χαρίλαος Τρικούπης πρέπει να παίξει στο Μεσολόγγι και την επόμενη χρονιά», εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του γι’ αυτό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1467 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.