Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 14:20

Αλέξανδρος Αγγελούσης - Μαζί σου η χώρια | Nέα κυκλοφορία απο τη Spark Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αλέξανδρος Αγγελούσης κατάγεται από τον Έξαρχο Φθιώτιδος και είναι τελειόφοιτος κτηνίατρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ενασχόληση με το τραγούδι υπήρχε πάντα τραγουδώντας ερασιτεχνικά από μικρός μέχρι και την ηλικία των 18 ,όπου ως πρωτοετής φοιτητής περνά ακρόαση και προσλαμβάνεται στη ροκ μουσική σκηνή "scala" στην Καρδίτσα. Το αρχικό ρεπερτόριο του αφορά κυρίως σε ροκ κι εντεχνη μουσική . Στη συνέχεια ακολουθούν εμφανίσεις σε άλλα νυχτερινά μαγαζιά , ("Αkropol", "Liz,"Βacado","Αερόστατο" και"Διπλοπενιές") επεκτείνοντας το ρεπερτόριο του και σε λαικό χορευτικό πρόγραμμα. Παράλληλα , παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο ωδείο Καρέζη αρχικά , και στη συνέχεια στη σχολή του Ν.Ευθυμιάδη . Γρήγορα έρχονται και οι πρώτες συναυλίες σε δίαφορες περιοχές της Θεσσαλίας και Φθιώτιδας. Τα τελευταία έξι χρόνια μένει στην πρωτεύουσα και παρουσιάζει τα πρώτα δικά του τραγούδια .Το 2020 κάνει το πρώτο του επίσημο δισκογραφικό ντεμπούτο με την πλέον δισκογραφική του στέγη "Spark Records" όπου μας παρουσιάζει και το νέο του καλοκαιρινό Single με τίτλο "Μαζί η χώρια" σε στίχους δικούς του και μουσική της Άρτεμις Μουρέτου !

CREDITS:

Αλέξανδρος Αγγελούσης - Μαζί ή Χώρια
Μουσική : Αλέξανδρος Αγγελούσης
Στίχοι : Άρτεμις Μουρέττου
Ενορχήστρωση , παραγωγή , μίξη : Άκης Μελής , Earth Sound Studio

Buy it / Stream it:ΕΔΩ

?SUBSCRIBE Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι της Spark Records

Subscribe here: ▶ https://bit.ly/2RLred8
Get involved with Spark Records:
▶ Instagram: https://bit.ly/2SWwM4W
Contact:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Καλή σας ακρόαση ! 

Διαβάστηκε 2075 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 14:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.