Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 13:11

“Οργώνει” τα αστυνομικά τμήματα και τις υπηρεσίες ο Γενικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, βρέθηκε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος, Απόστολος Μαρτζάκλης.

Ο κ. Μαρτζάκλης ενημερώθηκε για τα ζητήματα των αστυνομικών τμημάτων πραγματοποιώντας σειρά επαφών και συσκέψεων με αξιωματικούς, θέλοντας με τον τρόπο αυτό ο ίδιος να έχει σαφή εικόνα για την λειτουργία των υπηρεσιών καθώς και για ζητήματα που αφορούν το προσωπικό.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο πολύπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. θέλει όλα να βρίσκονται στην εντέλεια και το προσωπικό να τονώνει το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί σε αστυνομικά τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, πραγματοποιώντας αντίστοιχες επαφές και επιθεωρήσεις.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1088 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.