Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 18:21

Oι εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου στο Δ.Σ.του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τους εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας όρισε το δημοτικό συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίαση του.

Θυμίζουμε πως ο νέος ΦΟ.Δ.Σ.Α. είναι το μοναδικό όργανο διαχείρισης των αποβλήτων στο σύνολο του Νομού, το οποίο μετά τη σύσταση του είναι καθολικός διάδοχος των Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Το διοικητικό του συμβούλιο συγκροτείται από αιρετούς αντιπροσώπους του κάθε Δήμου που εκλέγονται από τα Δημοτικά Συμβούλια τους για όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου. Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχει επιπλέον ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Για το Δήμο Αγρινίου οι 7 εκπρόσωποι προέρχονται από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής και οι 4 είναι εκπρόσωποι από τις υπόλοιπες παρατάξεις

Σύμφωνα με την ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο ως εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ορίζεται ο δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βασιλείου Ιωάννης, Γκούντας Χρήστος , Γρίβας Ευθύμιος , Καλαντζής Κωνσταντίνος, Σκορδόπουλος Δημήτριος , Φαρμάκης Ιωάννης , Σταρακά Χριστίνα , Καψάλης Παναγιώτης , Κορδολαίμης Χρήστος και Κουρουμπλής Δημήτριος .

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 998 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.