Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 18:16

Παράταση αιτήσεων για τη διαδικασία επιλογής μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με βάση απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις εξετάσεις εισαγωγής του τρέχοντος έτους, οι αιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής μαθητών για την Α’ τάξη Γυμνασίου παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 έως τις 14:00.

Επιπλέον, η διαδικασία επιλογής, η οποία είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψηφίους, θα πραγματοποιηθεί φέτος από 15 έως 30 Ιουνίου 2020 με τήρηση αναλόγως της κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα: «Τρόπος ασφαλούς διεξαγωγής κάθε είδους εξετάσεων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία» και των σχετικών εγκυκλίων και οδηγιών του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας επιλογής, καθώς και για την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησής της, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

• Στο τηλέφωνο: 26410-53595
• Στην ιστοσελίδα: gym-mous-agrin.ait.sch.gr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 894 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.