Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 15:25

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Ν. Ρουμελιώτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Νικόλαο Ρουμελιώτη και τους Διοικητές Π.Υ. Αιτωλ/νίας Χριστόφορο Μπόκα και Π.Υ. Μεσολογγίου Νικόλαο Παπαθανάση, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Η νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συντονισμού των ενεργειών μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στην συζήτηση που ακολούθησε έγιναν επισημάνσεις για στα σημεία που εμφανίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο εκδήλωσης περιστατικού πυρκαγιάς, που βρίσκονται κυρίως σε ημιαστικές και ορεινές περιοχές.

Όπως επεσήμανε ο Κώστας Λύρος, ένα σημαντικό ζήτημα  για την επιτυχή αντιμετώπιση κάθε πιθανού περιστατικού, είναι η ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης με υποδομές. Συγκεκριμένα δε,  με μηχανικό εξοπλισμό, ο οποίος είναι πολύτιμος στο επίπεδο της πρόληψης, πραγματοποιώντας έγκαιρα τους απαραίτητους καθαρισμούς.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να γίνει εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης.

Διαβάστηκε 993 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.