Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 14:32

Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου: Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών (Παρ 5/6/2020 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Παρακαλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση (κεκλεισμένων των θυρών)* του Δημοτικού Συμβουλίου, την 5η ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφ., Μεσολόγγι 30200) για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Ανακοίνωση των αποφάσεων που ελήφθησαν στις διεξαχθείσες δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 (6η, 7η, 8η, 9η και 10η/2020 συνεδριάσεις) (εισηγητής κ.Ιωάν. Τσώλος–Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου).
2. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαχ/σης Απορριμμάτων 4ης Γεωγρ. Ενότητας Νομού Αιτωλ/νίας (τροποποίηση της υπ’αριθμ. 281/2019 απόφασής μας) (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
3. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς επιχείρησης ‘‘Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου’’ (τροποποίηση της υπ’αριθμ. 213/2019 απόφασής μας) (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
4. Εκλογή αντιπροσώπων για το Διοικητικό Συμβούλιο του νέου ΦΟΔΣΑ (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
5. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με τίτλο ‘‘ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗ­ΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ’’ (τροποποίηση της υπ’αριθμ. 247/2019 απόφασής μας) (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
6. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με τίτλο ‘‘ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗ­ΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ’’ (τροποποίηση της υπ’αριθμ. 248/2019 απόφασής μας) (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
7. Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Παρακολούθησης της πράξης µε τίτλο ‘‘Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου’’ (τροποποίηση της υπ’αριθμ. 266/2019 απόφασής μας) (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
8. Συγκρότηση της επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών για την μίσθωση-εκμίσθωση και εκποίηση ακινήτων του Δήμου έτους 2020 (εισηγητής κ.Σπύρ. Βασιλείου–Αντιδήμαρχος).
9. Έγκριση συνεργασίας του Δήμου με το εγκεκριμένο εθνικής εμβέλειας Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” για την Οργάνωση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών στο Δήμο άνευ ανταλλάγματος για το Δήμο (εισηγήτρια κα.Περσ. Μελαχρή–Αντιδήμαρχος).
10. Έγκριση συμφωνίας πλαίσιο με ΔΕΔΔΗΕ για το φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαιθρίων και κοινοχρήστων χώρων του Δήμου (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
11. Έγκριση σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμφιλοχίας, του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, του Δήμου Ναυπακτίας και του Δήμου Ξηρομέρου (άρθρο 99 του Ν.3852/10) (εισηγητής κ.Κων. Λύρος–Δήμαρχος).
12. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για την κατασκευή του έργου ‘‘Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Ι.Π. Μεσολογγίου’’ (εισηγητής κ.Γεωργ. Λαγούδης–Δημοτ. Σύμβουλος).
13. Έγκριση πρόσληψης δύο (2) ναυαγοσωστών και ενός (1) επόπτη συντονιστή με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (εισηγητής κ.Σπύρ. Βασιλείου–Αντιδήμαρχος).
14. Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων (εισηγητής κ.Σπύρ. Βασιλείου–Αντιδήμαρχος).
15. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας και καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης (εισηγητής κ.Σπύρ. Βασιλείου–Αντιδήμαρχος).
16. Εισηγήσεις της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με αναμορφώσεις προϋπ/σμού και τεχνικού προγράμματος οικον. έτους 2020 (εισηγητής κ.Σπύρ. Βασιλείου–Αντιδήμαρχος).
17. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου (εισηγητής κ.Νικόλ. Καραπάνος – Αντιδήμαρχος).
18. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σχετικά με έγκριση θερινών δρομολογίων του ΚΤΕΛ αστικών γραμμών Ι.Π Μεσολογγίου (εισηγητής κ.Αντ. Αλετράς – Αντιδήμαρχος).

*Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρ. 67 του Ν. 3852/2010, του Ν. 4682/2020 (ΦΕΚ 76 τευχ. Α΄), του υπ’αριθμ. 18.318/13.3.2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) εγγράφου και της υπ’ αριθμ. 163/33282/29.5.2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.