Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 18:55

Η βαθμολογία των play-out μόνο από τα μεταξύ τους παιχνίδια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτές είναι οι ομάδες θα έσωζαν την παρτίδα στα φετινά play-out της Σούπερ Λίγκας, αν το μοναδικό κριτήριο ήταν τα μεταξύ τους παιχνίδια από την κανονική διάρκεια.

Η δράση επιστρέφει και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε οριστικά ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει τη Σούπερ Λίγκα. Οι οκτώ ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε επτά παιχνίδια, για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, με κάποιες να βλέπουν από… ψηλά και άλλες να τρέμουν στις τελευταίες θέσεις.

Ωστόσο, μια γεύση από τη δυναμική των αντιπάλων μπορούμε να πάρουμε από τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, στους… κανονικούς βαθμολογικούς πίνακες, το τοπίο αλλάζει ριζικά από τις τιμωρίες που έχουν επιβληθεί σε Ξάνθη και Πανιώνιο, οι οποίοι βρίσκονται στη δυσκολότερη θέση.

Αν υπολογίσουμε αποκλειστικά τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι οκτώ ομάδες στους δύο γύρους της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αυτός που βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση είναι ο Παναιτωλικός, με δέκα βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον Πανιώνιο.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ατρόμητος, υπερτερώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας του Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Η βαθμολογία από όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια:
1. Ατρόμητος 25
2. Αστέρας Τρίπολης 25
3. Ξάνθη 21
4. Λαμία 20
5. ΑΕΛ 18
6. Βόλος 16

7. Πανιώνιος 14
8. Παναιτωλικός 10

Η ιδιαιτερότητα των φετινών πλέι άουτ, όμως, έχει να κάνει και με τις έδρες των ομάδων. Με δεδομένο ότι οι οκτώ διεκδικητές θα δώσουν μονούς αγώνες, κάποιες ομάδες θα χαρούν περισσότερο την έδρα τους και κάποιες άλλες θα ταξιδέψουν περισσότερο μακριά από τη δική τους.

Υπολογίζοντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας μόνο από τα επτά παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των play-out, Πανιώνιος και Παναιτωλικός κονταροχτυπιούνται με πέντε βαθμούς. Ουσιαστικά, όμως, δεν αλλάζει κάτι, αφού και πάλι οι Αγρινιώτες θα ήταν αυτοί που θα αποχαιρετούσαν την κατηγορία, λόγω της διαφοράς τερμάτων από τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Όσο για την ισοβαθμία στη δεύτερη θέση, διαμορφώνεται σύμφωνα με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια των τριών ομάδων που ισοβαθμούν, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι αυτή που θα ακολουθούσε την ΑΕΛ, η οποία θα βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Η βαθμολογία μόνο με τα παιχνίδια που θα δώσουν στα πλέι άουτ:
1. ΑΕΛ 15
2. Αστέρας Τρίπολης 11
3. Ατρόμητος 11
4. Ξάνθη 11
5. Βόλος 8
6. Λαμία 7
7. Πανιώνιος 5
8. Παναιτωλικός

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1687 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.