Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 12:37

Μάκης Μπελεβώνης: «Ενωμένοι να πετύχουμε περισσότερα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το κοινωνικού το πρόσωπο έδειξε (ξανά) ο Παναιτωλικός και ο Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στον Αχελώο TV για τον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης προς ενίσχυση των δομών υγείας του νομού, που διοργάνωσαν τα «καναρίνια» με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.  «Στην αρχή της πανδημίας νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε υγειονομικό υλικό, ακούγοντας για τις ελλείψεις που υπήρξαν,. Εκεί μιλώντας με τους ανθρώπους του Νοσοκομείου Αγρινίου, ενημερωθήκαμε για τις ελλείψεις που υπάρχουν. Θέλουμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα και υλικό, αλλά και να τονίσουμε την ανάγκη για δημόσια και δωρεάν υγεία. Ο τρίτος μας στόχος που προέκυψε ήταν πως μέσα από ανάλογες δράσεις μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Ο Παναιτωλικός έχει μία κοινωνική παρουσία και παρέμβαση. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πετύχουμε πράγματα. Παράλληλα θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε τον σεβασμό μας στο προσωπικό των νοσοκομείων«, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε.  «Ο Παναιτωλικός είναι μία μεγάλη οικογένεια. Θα εκμεταλλευτούμε τη δυναμική του Παναιτωλικού και για άλλες τέτοιες ενέργειες».

Κλείνοντας ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε και για τα αγωνιστικά, ενόψει της έναρξης των πλέι άουτ. «Ηταν μία κακή χρονιά. Στην αρχή κάναμε κάποια λάθη. Τον Γενάρη ενισχυθήκαμε και τώρα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Οι παίκτες ακολούθησαν πιστά το πρόγραμμα, Εχουμε καλούς παίκτες και κυρίως επαγγελματίες. Είναι και για αυτούς ένα στοίχημα να φτάσουμε στην παραμονή μας. Υπάρχουν και πολλές παθογένειες στο ποδόσφαιρο. Εμείς μένουμε μακριά από όλα αυτά και πιστεύω θα φτάσουμε στον στόχο μας».  

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1571 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.