Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:44 πμ
 
wm small
Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 18:34

Γ.Ε. Αγρινίου – Μπάσκετ: Ξεκινούν οι προπονήσεις των τμημάτων άνω των 13χρόνων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του Covid-19 έδειξε υπευθυνότητα και σύνεση προτάσσοντας πάνω από όλα την υγεία των μικρών και μεγάλων αθλητών της σταματώντας κάθε δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες των ειδικών και όλα τα απαραίτητα μέτρα ανακοινώνει την πρόθεση να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων άνω των 13χρόνων όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο και όσον αφορά τον σύλλογο μας είναι τα τμήματα του Παιδικού, των Παγκορασίδων και του τμήματος με παιδιά 13 χρονών που ετοιμάζονται για τα αγωνιστικά τμήματα.

Οι προπονητές του συλλόγου Σωτήρης Φαράντος, Μπάμπης Αυφαντόπουλος και Μιχάλης Σταμουλάκης, θα μιλήσουν με τους αθλητές εξηγώντας τους επακριβώς τι χρειάζεται ώστε να μπορέσουν να προπονηθούν. Με τους μικρότερους αθλητές μας δίνουμε ραντεβού πλην συγκλονιστικού απροόπτου την 1η του Σεπτέμβρη.

Υ.Γ. Τονίζουμε και πάλι ότι οι προπονήσεις βάσει των οδηγιών του Υπουργείου αφορά μόνο παιδιά από 13 ετών και πάνω.

basket247.gr

Διαβάστηκε 1621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.