Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 12:16

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία και στα τεστ κορωνοϊού στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημέρα δράσεων για τη στήριξη των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας η σημερινή, Κυριακή 31 Μαΐου 2020, μετά τη σχετική πρωτοβουλία που έλαβε η ΠΑΕ Παναιτωλικός δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Οι δράσεις, που στηρίζονται από τοπικούς φορείς και συλλόγους,  κορυφώνονται με τον τηλεμαραθώνιο που ξεκινά στις 19.30 στο τηλεοπτικό κανάλι  ΑΧΕΛΩΟΣ TV ενώ ξεκίνησαν με αιμοδοσία που θα διαρκέσει έως τις 14.00 στο γήπεδο Παναιτωλικού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Αξιοσημείωτο εξάλλου είναι πως στο χώρο βρίσκεται  και η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ για λήψη δείγματος για έλεγχο κορωνοϊού σε όσους το επιθυμούν. Ήδη έχει ληφθεί δείγμα από δεκάδες άτομα που έχουν προσέλθει.

Στην αιμοδοσία εξάλλου καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή πολιτών ενώ προσήλθαν και  παίκτες του Παναιτωλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στις δράσεις για την στήριξη των δομών υγείας έχοντας υπόψιν και τη δυνατότητα προσφοράς υγειονομικού υλικού με την παράδοση να γίνεται στη  Μπουτίκ του Παναιτωλικού Δευτέρα 1 Ιουνίου και Τρίτη 2 Ιουνίου, ώρες καταστημάτων (9.00-13.00 και 18.00-21.00)

Σήμερα εξάλλου από τις 19.00 και σε όλη τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου θα λειτουργήσει τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο θα μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες για να ανακοινώσουν την προσφορά τους ή να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Τηλέφωνα :26410 29584 -26410 54442

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ υπέρ ενίσχυσης των δομών Υγείας:

IBAN EΘNIKHΣ TPAΠEZAΣ

GR3501103030000030300851463

ΠAE ΠANAITΩΛIKOΣ ΓΦΣ

SWIFT:ETHNGRAA

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1186 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.