Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:43 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 18:21

«Ανυπότακτο Αγρίνιο»: Διάλογος τηλεκωφών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Διάλογο τηλεκωφών» χαρακτηρίζει η δημοτική παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Και εδώ που τα λέμε ο χαρακτηρισμός αυτός δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

«Η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΓΡΙΝΙΟΥ οδηγήθηκε σε απόλυτη αποτυχία. Αν η πρώτη είχε προβλήματα με τις συνδέσεις κάποιων συμβούλων, η χθεσινή δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο.

Η αδυναμία να εισακουστεί με ευκρίνεια το σύνολο όλων των τοποθετήσεων οδήγησε στη μη κατανόηση όσων ειπώθηκαν, άρα και στην αδυναμία να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Έτσι, όσες απαντήσεις δόθηκαν από τη μεριά της δημοτικής αρχής στο πλήθος των ερωτημάτων της αντιπολίτευσης δεν καθάρισαν το θολό τοπίο» αναφέρει χαρακτηριστικά το Ανυπότακτο Αγρίνιο και προσθέτει:

«Ελπίζουμε ότι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει στο φυσικό του χώρο με την φυσική παρουσία όλων μας και εκεί, με την άνεση της δια ζώσης διαδικασίας,

ίσως δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις, όχι μόνο για όλα τα παραπάνω αλλά και για όλα εκείνα που οφείλουν να μας απασχολούν».

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1174 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.