logo small for menu

  • Simple Item 1
  • 1
facebookbuttonTwitterbuttonyoutubebuttoninstagrambuttonrss button
Σάββατο, 11η Ιουλίου 2020, 11:16 πμ
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 17:34

Πολύτεκνοι Αγρινίου κατά Κεραμέως για θρησκευτικά και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε νηπιαγωγεία-δημοτικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε έντονες επικρίσεις στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως  επανέρχεται ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων στο ζήτημα των Θρησκευτικών εκφράζοντας παράλληλα και τη διαφωνία του και για τη διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά του μαθήματος  της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Ο Σύλλογος καλεί την υπουργό «για τελευταία φορά ενόψει της έναρξης της νέας Σχολικής περιόδου να εισακούσετε το αίτημά μας , που είναι αίτημα όπως προαναφέραμε της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και δικαιωμένο με τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας ,να επαναφέρετε το μάθημα των θρησκευτικών και να μην μειώσετε τις διδακτικές ώρες όπως εισηγείσθε στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο».

Αναφορικά με τη σεξουαλική διαπαδαγώγηση αναφέρει: «Σκεφθήκατε μήπως δηλητηριάζετε μ΄ αυτό τον τρόπο τις αθώες ψυχούλες τους που δεν είναι καθόλου έτοιμες σ’ αυτή την υπερευαίσθητη ηλικία να διαχειριστούν τέτοια θέματα και που η ανέμελη παιδική τους αθωότητα ‘όχι μόνο δεν θα κατανοήσει, αλλά το πιθανότερο είναι να παρερμηνεύσει και να έχουμε περίεργες και μη επιθυμητές για την ηλικία τους συμπεριφορές».

Η ανοιχτή επιστολή κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, τους βουλευτές του νομού, τον αρχιεπίσκοπο και τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και έχει ως εξής:

Η επιστολή:

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργείας του κ. Γιαβρόγλου στο καθ΄ υμάς Υπουργείο, καταργήθηκε το μάθημα των θρησκευτικών και αντικαταστάθηκε , με τους φακέλους μαθήματος που εξισώνει ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ με το Βούδα , τον Μωάμεθ και τους άλλους «αρχηγούς» θρησκειών.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογός μας διαμαρτυρήθηκε εντόνως και κατ επανάληψη, καταγγείλαμε την πράξη αυτή ως αντισυνταγματική, καθότι το ισχύον σύνταγμα της χώρας μας ορίζει σαφέστατα ότι επικρατούσα θρησκεία στην πατρίδα μας είναι η ορθόδοξη εκκλησία και κατά συνέπεια δικαιούνται οι συντριπτικά περισσότεροι ΄Ελληνες που είμαστε Χριστιανοί ορθόδοξοι να διδάσκονται τα παιδιά μας , το μάθημα των θρησκευτικών με ομολογιακό χαρακτήρα της μόνης και αληθινής πίστεως μας.

Εμείς δεν αρνούμαστε οι άθεοι, οι ετερόδοξοι και οι αλλόθρησκοι, να απαλλάσσονται αυτού του μαθήματος για λόγους θρησκευτικής συνείδησης.

Δικαιούμαστε όμως και εμείς για τους ίδιους ακριβώς λόγους να γαλουχούνται τα παιδιά μας με την ορθόδοξη διδασκαλία για την οποία καθ΄ ομολογίαν των προγόνων μας και αγωνιστών της ελευθερίας του Έθνους μας και της πατρίδος μας (όρα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραισκάκης, Ιωάννης Μακρυγιάννης, Μάρκος Μπότσαρης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Αθανάσιος Διάκος, Παπαφλέσσας και όλοι οι άλλοι αγωνιστές του 1821) έχυσαν το αίμα τους για του ΧΡΙΣΤΟΥ την πίστη την Αγία και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ την ελευθερία.

Παρ΄ ότι εσείς προσωπικά στη συνέντευξη σας στις 15 Ιουλίου 2019, είχατε δηλώσει ότι θα εφαρμόσετε τις αποφάσεις της ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας (1749 και 1752 του 2019) οι οποίες έκριναν το μέχρι τότε πρόγραμμα σπουδών σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικών ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ωστόσο δεν το κάνατε και επομένως είστε ανακόλουθη των δηλώσεων σας.

Και παρ΄ότι επίσης πολλά επώνυμα στελέχη της παράταξης σας, συντάχθηκαν τότε με τις απόψεις μας, μέχρι σήμερα που είστε κυβέρνηση, δεν διορθώσατε αυτή την απαράδεκτη κατ΄ εμάς πολιτική απόφαση , παρόλο που πέρασε ένας χρόνος απ’ όταν αναλάβατε την εξουσία.

Εμείς ως Σύλλογος διαμαρτυρηθήκαμε προς εσάς προσωπικά αποστέλλοντάς σας δύο έγγραφα και ένα ψήφισμα της από 2 Φεβρουαρίου 2020 Γενικής μας Συνέλευσης , για επαναφορά του μαθήματος των θρησκευτικών . Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένα αποτέλεσμα.

Σας καλούμε για τελευταία φορά ενόψει της έναρξης της νέας Σχολικής περιόδου να εισακούσετε το αίτημά μας , που είναι αίτημα όπως προαναφέραμε της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και δικαιωμένο με τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας ,να επαναφέρετε το μάθημα των θρησκευτικών και να μην μειώσετε τις διδακτικές ώρες όπως εισηγείσθε στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πληροφορηθήκαμε με το υπ΄αριθ πρωτ 326/12/5/2020 έγγραφο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος ότι προτίθεσθε να ψηφίσετε νόμο για να διδάσκονται στα νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά τα αθώα μικρά αγγελούδια το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, λες και το γενετήσιο ένστικτο δεν λειτουργεί όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου.

Για τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου θα πρέπει, εφόσον εισαχθεί να είναι προαιρετικό το μάθημα , με απαραίτητη τη γονική συναίνεση.

Ειλικρινά όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι μπορεί να διδαχθεί και να ωφεληθεί γι΄ αυτό το θέμα ένα νήπιο τριών ή τεσσάρων ετών;

Σκεφθήκατε μήπως δηλητηριάζετε μ΄ αυτό τον τρόπο τις αθώες ψυχούλες τους που δεν είναι καθόλου έτοιμες σ’ αυτή την υπερευαίσθητη ηλικία να διαχειριστούν τέτοια θέματα και που η ανέμελη παιδική τους αθωότητα ‘όχι μόνο δεν θα κατανοήσει, αλλά το πιθανότερο είναι να παρερμηνεύσει και να έχουμε περίεργες και μη επιθυμητές για την ηλικία τους συμπεριφορές.

Αντί όμως κυρία Υπουργέ να έχετε τέτοιες διαθέσεις , θα ήταν χρησιμότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με την υπογεννητικότητα που παρατηρείται στην πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες και να θεσπίσετε κίνητρα υπέρ του θεσμού της οικογένειας και ιδιαίτερης της πολύτεκνης, καθότι το Δημογραφικό πρόβλημα είναι ο σύγχρονος εφιάλτης της πατρίδος μας και μας απειλεί με αφανισμό.

Σας εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσής μας για τις προθέσεις σας αυτές και σας καλούμε με περισσότερη σκέψη να επανεξετάσετε αυτό το θέμα.

Γνωρίζουμε καλά ότι όλες οι Κυβερνήσεις δέχεστε πιέσεις από Ευρωπαιική ΄Ενωση και άλλα κέντρα να αλλάξετε την ισχύουσα νομοθεσία σ΄ αυτά τα
θέματα , πρέπει όμως να θυμάστε καλά ότι η εξουσία σας δόθηκε από τον Ελληνικό Λαό του οποίου η συντριπτική πλειοψηφία είμαστε ΄Ελληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και επομένως ανάλογα πρέπει να πολιτεύεστε.

Διατελώ μετά πάσης τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Ντάουλας

Διαβάστηκε 515 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Οι διαχειριστές της παρούσας Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να δημοσιοποιούν ή οχι τα σχόλια σας. Θα δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια που τηρούν τους κανόνες της ευπρέπειας και καλής συμπεριφοράς. Κατά προτίμηση προτιμήστε να γράφετε Ελληνικά.

Τελευταία Άρθρα στην ίδια Ενότητα

Τελευταία Άρθρα απο όλες τις Ενότητες

eklogesdytika banner final

FRIGO TOOLS BANNER SIDE

25 SECONDS CAFE

kostopoulou

mpalotis banner

COFFEE SIR

magnitaki

grivaswines

mpampatsikos

dimitra greka

manikas

wineoutlet banner 300x180

vivlio life

fit ems gym

agrinio kathariotita 2

agrinio kathariotita 1

ESA AGRINIOY sthrizoyme thn topikh agora

xamogelo Banner 350x200 gamos vaptisi

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα που ενδιαφέρουν

Απόψεις, Θέσεις, Προτάσεις

Προτεινόμενα

  • 1