Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 11:19

Η «Ακτίνα Εθελοντισμού» συνδράμει στην προώθηση του Τηλεμαραθωνίου για τις Δομές Υγείας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημερωτική δράση για τον Τηλεμαρθώνιο στήριξης των Δομών Υγείας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας υλοποιεί αυτή την ώρα στην Πλατεία Δημοκρατίας η «Ακτίνα Εθελοντισμού» του Δήμου Αγρινίου.

Με τη διανομή ενημερωτικών εντύπων, η «Ακτίνα Εθελοντισμού» δηλώνει «παρούσα» για μία ακόμη φορά, συνδράμοντας στην προώθηση του Τηλεμαραθωνίου, ο οποίος θα λάβει χώρα την Κυριακή, 31 Μαΐου, στις 19:30. Σημειωτέον ότι την ίδια μέρα, πριν τον Τηλεμαραθώνιο ( από 10:00 έως 14:00) θα λάβει χώρα αιμοδοσία στο Γήπεδο του Παναιτωλικού.

«Η Ακτίνα Εθελοντισμού και όλες οι Δομές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσπαθούν προστατεύοντας τον πολίτη να δώσουν το παρόν και να ενισχύσουν την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει ο Παναιτωλικός και ο Αχελώος», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Εθελοντές, οι οποίοι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ήταν εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα γάντια, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 884 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.