Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:16 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 11:15

Κλήρωση… κατά παραγγελία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν έλεγες στον Πανιώνιο ότι ο ίδιος μπορεί να κάνει επιλογή των αγώνων που θα δώσει στα Play-out, τι θα διάλεγε; Φυσικά να παίξει στην έδρα του με τις δύο ομάδες που κυνηγάει, τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη. Κι απ’ τις υπόλοιπες ποια θα ήθελε; Φαντάζομαι, την ομάδα του δημάρχου της πόλης του πρώην αφεντικού του, το Βόλο.

Ε, για τον Πανιώνιο είναι σαν να μην έγινε κλήρωση χθες το απόγευμα! Η κληρωτίδα υπάκουσε απόλυτα στις επιθυμίες του! Τα τρία παιχνίδια που δικαιούται να παίξει στη Ν. Σμύρνη θα παίξει ακριβώς με αυτές τις ομάδες. Τόση ρέντα!

Καλά, για τον Παναιτωλικό αναμενόμενο ήταν να μην έχει παιχνίδι στο Αγρίνιο με καμία από τις ομάδες που είναι οι βασικές ανταγωνίστριες στη μάχη της παραμονής, Ποτέ δεν ένιωσε τυχερός σε κλήρωση… Έξω με Ξάνθη, έξω με Πανιώνιο!

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.