Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 16:41

διαΝΕΟσις: Μια διαδικτυακή συζήτηση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη (Τετάρτη 3/6 στις 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το


Πώς θα Γίνει ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Κράτους;

μια νέα διαδικτυακή συζήτηση 
με τον Υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη
την Τετάρτη 3/6 στις 19:00

Γιατί είναι απαραίτητος ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους; Πώς διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και ποια είναι τα οφέλη για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων; Ποια βήματα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και ποια πρέπει να γίνουν ακόμα;

Κυριάκος Πιερρακάκης, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής του πέμπτου diaNEOsis LIVE με θέμα "Πώς Θα Γίνει ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Κράτους" (zoom link) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00.

Κατά τη διάρκειά του, ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα συνομιλήσει με τον Διευθυντή Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρή Γεωργακόπουλο για το πού βρισκόμαστε σήμερα και για τις μελλοντικές προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ενώ θα απαντήσει και στις δικά σας ερωτήματα που θα μπορείτε να στέλνετε κατά τη διάρκεια του Live.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή παρακάτω:

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση δηλώστε συμμετοχή εδώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Τέλος, στο κανάλι της διαΝΕΟσις στο YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις διαδικτυακές συζητήσεις που έχει πραγματοποιήσει η διαΝΕΟσις γύρω από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα diaNEOsis LIVE 1, 2 ,3 & 4  αλλά και τις δύο συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης του EPLO. Μπορείτε να βρείτε όλα τα βίντεο εδώ

Διαβάστηκε 1197 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.