Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 11:16

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μεσημέρι συνεδριάζει το Δ.Σ. της SL1 για να κάνει (μετά την έγκριση του υγειονομικού πρωτοκόλλου) ότι άλλο χρειάζεται ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ένα απ’ αυτά είναι η κλήρωση των Play-out και ο καθορισμός του προγράμματος.

Για τον Παναιτωλικό η σειρά των παιχνιδιών και κυρίως με ποιους αντιπάλους θα δώσει τα τρία στο Αγρίνιο και ποιους τα τέσσερα εκτός έδρας, μπορεί να έχει καθοριστική σημασία. Σκεφτείτε τι αβαντάζ θα ήταν να παίξει με Πανιώνιο και Ξάνθη στο Αγρίνιο για παράδειγμα. Τις δύο ομάδες που έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο σ’ αυτή τη διαδικασία.

Αλλά εκτός της κλήρωσης σήμερα πρέπει να αποσαφηνιστούν και άλλα σημαντικά ζητήματα. Όπως τι θα γίνει με τα μπαράζ. Τα Play-out αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 20 Ιουλίου. Η ομάδα που θα καταλάβει τη 13η θέση πρέπει να παίξει με την 2η της SL2. Θα συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα και αν ναι πότε; Και πότε θα ολοκληρωθεί όταν εκκρεμούν 14 αγωνιστικές;

Η 13η ομάδα της SL1 μετά από την τρίμηνη διακοπή λόγω καραντίνας, θα παίξει 7 αγώνες και μετά θα έχει νέα διακοπή περιμένοντας τον αντίπαλό της στα μπαράζ που θα γίνουν Αύγουστο; Και με τι παίκτες θα συνεχίσει; Ποιος απ’ αυτούς που λήγει το συμβόλαιό του θα περιμένει; Δεν θα αναζητήσει νέα ομάδα, δεν θα κοιτάξει το μέλλον του.

Αυτά (και άλλα πολλά) είναι ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν σήμερα. Και μιας και ο Παναιτωλικός είναι μπλεγμένος σ’ αυτή την περιπέτεια των Play-out, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα αποφασιστεί. Όπως μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η συνέχεια.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.