Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 18:18

«Και ο μήνας έχει εννιά» στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έξω ντέρτια και καημοί

Μερακλίδικη η Οικονομική Υπηρεσία : Μόλις το ένα πέμπτο των υπαλλήλων στις θέσεις τους

“Έφοδο” στην Οικονομική Υπηρεσία έκανε χθες το πρωί ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Στις οκτώ παρά είκοσι το πρωί, όταν ο δήμαρχος Αγρινίου πέρασε το κατώφλι της υπηρεσίας που αριθμεί κοντά στα 30 άτομα, μόλις το ένα πέμπτο (!) των υπαλλήλων βρίσκονταν στις θέσεις τους… Το ποσοστό των απουσιών είναι τόσο μεγάλο, που είναι σχεδόν βέβαια πως κάποιοι πήραν «άδεια από τη σημαία»… Όλα αυτά βέβαια θα αποσαφηνιστούν μέσα από τη διαδικασία των απολογιών, που ενεργοποιήθηκε ήδη.

Λίγο ο κορονοϊός, λίγο η πρεμιέρα στην επανεκκίνηση της αναψυχής και της εστίασης το προηγούμενο βράδυ, λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου και το “μαγαζί” βάρεσε διάλυση…. Σημασία έχει σε τέτοιες περιπτώσεις στον ιδιωτικό τομέα την επομένη βρίσκεσαι στο ταμείο ανεργίας, ενώ στο “βαθύ” κράτος του δημόσιου τομέα τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Το γιατί ο Γ. Παπαναστασίου επέλεξε την Οικονομική Υπήρεσία για “έφοδο” παραμένει αδιευκρίνιστο, ενδεχομένως όμως η επιλογή αυτή να μην είναι άσχετη με διάφορα θέματα που έχουν “σκαλώσει” στην Οικονομική Υπηρεσία, όπως αυτό των υπερωριών των εργαζομένων.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 3019 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 18:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.