Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 15:28

Με συμμετοχή και του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ο Τηλεμαραθώνιος στήριξης των Δομών Υγείας του τόπου μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ανταποκρίνεται θετικά στην πρόσκληση και συμμετέχει στην πρωτοβουλία στήριξης των Δομών Υγείας του τόπου μας που αναλήφθηκε από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31-5-2020.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας αλλά και το σύνολο των εμπόρων της πόλης μας να συμβάλλουν   (στον βαθμό των δυνατοτήτων του ο καθένας) και με κάθε τρόπο που αυτοί θεωρούν δόκιμο και εφικτό.

Σαφώς και  κάθε τέτοια πρωτοβουλία δεν μπορεί παρά να έχει την στήριξή μας όπως και την στήριξη του συνόλου της κοινωνίας.

Από την πλευρά μας όμως δεν μπορούμε να μην επαναλάβουμε την ΠΑΓΙΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ θέση του Συλλόγου μας ότι είναι ΕΥΘΥΝΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  της πολιτείας η παροχή υπηρεσιών ΔΗΜΟΣΙΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ και ΔΩΡΕΑΝ υγείας για όλους τους πολίτες.

Με τις σκέψεις αυτές προτρέπουμε τους συναδέλφους και όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν έμπρακτα τον τηλεμαραθώνιο την Κυριακή 31-5-2020.

ΚΑΛΟΥΜΕ  επίσης με την σειρά μας ΟΛΟΥΣ,  πολίτες και φορείς, σε ένα μελλοντικό συντονισμό άμεσης δράσης για να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

ΣΥΓΧΡΟΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Διαβάστηκε 1010 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.