Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:51 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 10:39

Τοπικό Συμβούλιο Πογωνιάς: “Ο δρόμος δεν θα κλείσει στο Ποταμάκι”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο Πογωνιάς την Κυριακή 24/5/2020 στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο και αποφάσισε ομόφωνα να μην κλείσει ο δρόμος στο παραλιακό μέτωπο κάτω από το Ξενοδοχείο. 

Το τοπικό συμβούλιο Πογωνιάς αναφέρει πως το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου – Πογωνιάς και αντίστροφα ανήκει στους Δημότες μας και όχι σε έναν. Κάποια διαφορετική απόφαση θα είναι δυσφήμιση για την περιοχή μιας και αυτό που προτείνουν ορισμένοι, να στέλνουν τον κόσμο στο βιολογικό που υπάρχει, θα καταστρέψει την εικόνα που έχουν οι επισκέπτες για τον τόπο μας. Η απόφαση του Τοπικού Πογωνιάς είναι ξεκάθαρη, χωρίς παραπλανήσεις και υπεκφυγές.

Σαν εναλλακτική λύση προβάλει την τοποθέτηση φαναριών και σαμαράκια στο δρόμο η σε τελευταία περίπτωση να κατασκευάσει το Ξενοδοχείο πεζογέφυρα πάνω από τον δρόμο. Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε όπως και παλιότερα αναφέρουν οι Πογωνιώτες και δικαιωθήκαμε.

Στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος τα μέλη του Τοπικού : 

-Ντίνα Γαρίδα Μοίρα (Αντιπρόεδρος)
-Λεωνίδας Στάχτιαρης
-Ελένη Μοίρα Τριαντακωνσταντή
-Σταύρος Καπότης
Ενώ την ίδια θέση εξέφρασε με τηλεδιάσκεψη και ο πρόεδρος Κώστας Θιακογιάννης που απουσίαζε λόγω υγείας.
Επίσης παραβρέθηκαν και πολλοί κάτοικοι.

Το παρών στην συνεδρίασε έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Ακτίου –Βόνιτσας Κώστας Τσακάλης. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως το θέμα αυτό έχει εξαγριώσει και τους Πογωνιώτες που έχουν βάλει και νομικό. Επίσης τονίζουν πως  σε περίπτωση που ο Δήμος ή η Περιφέρεια θελήσουν να κάνουν κάτι διαφορετικό θα ξεσηκωθούν.

katounanews.gr

Διαβάστηκε 1002 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.