Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:59 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 13:46

Παναιτωλικός: Η «μεταγραφή» Αριγίμπι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 25χρονος προπονείται σε φουλ ρυθμούς και αυτόματα λογίζεται ως «νέο» πρόσωπο στο Αγρίνιο. Οι Σίενστεντ, Λιάβας θα συνεχίσουν να λογίζονται (και) ως στόπερ 

Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί από χθες (25/5) ο Ζοάν Μαρσιάλ και μετά τη χειμερινή παραχώρηση του Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς στη Σεονγκάμ της Νότιας Κορέας, τα «καναρίνια» έχουν… επί χάρτου δύο κλασικούς στόπερ, τον εκ των αρχηγών Αλέξανδρο Μαλή και τον νεαρό Γεράσιμο Μπακαδήμα. Ή μήπως όχι;

Οι «κυανοκίτρινοι» διαθέτουν λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση και για αυτό αποφάσισαν να «τρέξουν» την αποδέσμευση του Γάλλου, αφού υπάρχουν τα ονόματα των Ράσμους Σίενστεντ και Γιώργου Λιάβα. 

Ο Σουηδός αποκτήθηκε ως «6άρι» που υπό προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψει στα μετόπισθεν, αλλά τα καλύτερα φετινά του ματς τα έκανε ως στόπερ. Οπως π.χ. στη Λαμία και με Αρη, Βόλο στο Αγρίνιο. Από τη στιγμή μάλιστα που το δίδυμο των Ντίας,. Ντάλσιο ρολάρει στον άξονα και υπάρχει επιπλέον ο Ταχάρ, ο Μάκης Χάβος… αποκτά το ελεύθερο να τον «μονιμοποιήσει» ως στόπερ.

Ο 19χρονος από την πλευρά του  αποδεικνύει εκ νέου πως μπορεί να αγωνιστεί… παντού. Στο κέντρο της άμυνας τον είδαμε κατά συνθήκη σε ορισμένα ματς (π.χ. με Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο) και η άφιξη του Μανώλη Τζανακάκη μπορεί να τον  «αποδεσμεύσει» από το δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτόματα η φυγή του Μαρσιάλ δεν… αναστατώνει τα πλάνα των  «κυανοκίτρινων, που την ίδια στιγμή υπολογίζουν και σε μία «μεταγραφή», τον Γκρέγκορι Αριγίμπι. 
 
Ο 25χρονος ακραίος τραυματίστηκε σοβαρά στα τέλη του 2019 και έκτοτε παρέμενε εκτός. Η απόκτηση/άφιξη των Ρόσα, Μουνιέ, Αλβαρες άλλαξαν άρδην τα μεσοεπιθετικά δεδομένα της ομάδας που ισχυροποιήθηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι και η αποθεραπεία του νεαρού, προσφέρει επιπλέον λύσεις στον προπονητή τους.

Ο Αριγίμπι προπονείται σε φουλ ρυθμούς και η παρουσία του… βάζει δύσκολα στον 50χρονο κόουτς, αφού ακόμη και αν «κρατήσει» τον Ντίας στον άξονα, θα καλείται να αφήνει εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Ρόσα, Μουνιέ, Αλβαρες, Αριγίμπι.

Συν τις άλλοις σε φουλ ρυθμούς έχει μπει και ο Οσκαρ Λουσέρο που είχε χτυπήσει στις 15 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες το ιατρικό δελτίο στο Emileon είναι λευκό.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1700 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.