Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 11:33

Ναύπακτος: Το Seatrac θα τοποθετηθεί φέτος νωρίτερα στην παραλία Ψανής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου ενημερώνουν ότι ο ειδικός βοηθητικός εξοπλισμός Seatrac φέτος θα τοποθετηθεί στην παραλία Ψανής νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Προς ενημέρωση όλων, ο συγκεκριμένος ειδικός βοηθητικός εξοπλισμός, που χρησιμοποιείται από άτομα με κινητική αναπηρία και περιορισμένη κινητικότητα διευκολύνοντας την πρόσβασή τους στη θάλασσα, το 2019 τοποθετήθηκε στις 22 Ιουνίου (!)  Ως εκ τούτου, προκαλεί εύλογη απορία το γεγονός ότι η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η παράταξη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» του κ.Τάκη Λουκόπουλου κάνει λόγο για …καθυστερήσεις.

Η δημοτική αρχή και η σημερινή διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου έχουν θέσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους την εγκατάσταση του εξοπλισμού, καθώς έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητά του για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, εξασφαλίζοντάς τους αυτονόητα δικαιώματα, αλλά και το ότι καθιστά την Ναύπακτο πόλη φιλική και φιλόξενη προς όλους.

Διαβάστηκε 1091 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.