Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 18:15

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Π.Υ. Μεσολογγίου Νικόλαο Παπαθανάση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου Επιπυραγό Νικόλαο Παπαθανάση συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στο έργο του νέου Διοικητή, ενώ επιβεβαιώθηκε μεταξύ των δυο εκπροσώπων το άριστο κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Ο Κώστας Λύρος επισήμανε μεταξύ άλλων,  πως ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θέλοντας να συνδράμει το έργο των Πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον σύστασης εθελοντικών ομάδων, που θα έχουν ως αντικείμενο δράσης τους την αυξημένη προσοχή και επιτήρηση, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες όπου ο κίνδυνος εκδήλωσης περιστατικών σε αγροτοδασικές εκτάσεις είναι  ιδιαίτερα αυξημένος.

Διαβάστηκε 1087 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.