Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:02 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 10:35

Βράζουν… στο ίδιο καζάνι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Highlander

Παίξε νόμιμα στην betrebels

Τραγικά πήγε η κατάσταση της επιλογής του άσου στην αναμέτρηση της Σαλκε με την Άουγκσμπουργκ, μιας και το ματς ολοκληρώθηκε στο 3-0 υπέρ της φιλοξενούμενης, αφήνοντάς μας με αποτυχημένη πρόβλεψη του άσου. Πάμε να ξεχάσουμε τη χθεσινή επιλογή, έχουμε μπροστά μας μπόλικα ματς από εδώ και πέρα.

Σήμερα θα στρέψουμε το βλέμμα μας προς την Αρμενία, εκεί όπου έχουμε την αναμέτρηση της Αραράτ με την Ουράρτου (πρώην Μπάναντς), δύο ομάδες οι οποίες βγάζουν αστάθεια και έχουν τα… θέματά τους. Η γηπεδούχος απέχει από τις νίκες για 7 αναμετρήσεις, έρχεται από το 0-0 με την Λόρι, σε ένα ματς στο οποίο επιθετικά και πάλι ήταν κάκιστη, αμυντικά όμως έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Με δεδομένο ότι αυτό είναι και το πρώτο παιχνίδι της μετά από καιρό, δεν έχει πατήματα, προφανώς και θα φροντίσει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό.

Το ίδιο ισχύει όμως και για την λίγο καλύτερη Ουράρτου. Η τελευταία έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 στο Κύπελλο από την Νόα, στις 11 Μαρτίου, προηγουμένως είχε νικήσει δύο απανωτά ματς, έχοντας μάλιστα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Και σήμερα στο αμυντικό κομμάτι θα ρίξει το βάρος της και κάπου εκεί η επιλογή του X στο ημίχρονο σε απόδοση 2.20 δείχνει να είναι αρκετά καλή.

Διαβάστηκε 1661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.