Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 09:58

Συντάξεις Ιουνίου: Ποιες καταβάλλονται σήμερα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε η καταβολή συντάξεων Ιουνίου 2020. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες και πότε καταβάλλονται οι συντάξεις ανά ταμείο.

Ξεκίνησε η καταβολή συντάξεων Ιουνίου 2020. Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις τράπεζες και τα ΑΤΜ, ο e-ΕΦΚΑ αποφάσισε αλλαγή στις ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιουνίου.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συντάξεις των μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες και ΟΤΕ, θα καταβληθούν ως εξής:

Σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, ημέρα Δευτέρα, για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Οι συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, θα καταβληθούν στις 27 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη. Οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 29 Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 έγινε η πληρωμή για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1813 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.