Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:37 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 09:54

Πρόεδρος Παναιτωλικού: «Τα πλέι άουτ είναι μία μάχη για εμάς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάσταση που βρίσκονται οι «κυανοκίτρινοι». «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με τους παίκτες είναι το ψυχολογικό. Ολο αυτό το διάστημα ακολούθησαν τις εντολές των προπονητών. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Είναι μία μάχη για εμάς, ώστε να μην δώσουμε μπαράζ ή πέσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας.

Την ίδια στιγμή τα «καναρίνια» προετοιμάζονται και για τον τηλεμαραθώνιο που θα διοργανώσουν την επόμενη Κυριακή (31/5), με σκοπό να ενισχύσουν τις δομές υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, στη «μάχη» που δίνουν για τη δημόσια υγεία. «Αφορμή για τον τηλεμαραθώνιο στάθηκε η πρόσφατη επίσκεψή μας στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου προσφέραμε υλικό. Εκεί συζητήσαμε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και είδαμε πως υπάρχει έλλειψη σε υλικό. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να προσφέρουμε όλοι. Η πολιτεία το κάνει, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας. Εκτός από τον τηλεμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον τοπικό σταθμό Αχελώος TV, θα υπάρξει και αιμοδοσία. Υπάρχει αποδοχή από όλους στον νομό», σχολίασε σχετικά.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.