Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 21:12

Kάποιοι αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και με όρους μέλλοντος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια εποχή που όλοι ζητούν χρήματα, επιδοτήσεις, κρατικές ενισχύσεις, ενέσεις ρευστότητας, υπάρχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου ζητά πρόγραμμα ψηφιακής αναβάθμισης, προκειμένου οι επιχειρήσεις τις περιοχής να συνδεθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο και να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες. Και αυτό μάλλον πρέπει να το εκτιμήσουμε. Γιατί, τα προβλήματα έχουν την βραχυπρόθεσμες λύσεις τους, έχουν και τις μακροπρόθεσμες… Και το να αποκτήσουν eshop οι επιχειρήσεις της περιοχής είναι κάτι που αποβλέπει στο μέλλον.

Ήδη τα τοπικά καταστήματα έχουν χάσει μεγάλο μέρος του τζίρου τους, που πλέον έχει στραφεί προς το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η κρίση του κορονοϊού και το δίμηνο lockdown έστρεψε ακόμη πιο πολύ τους πολίτες προς το ηλεκτρονικό εμπόριο. Σε τέτοιες καταστάσεις υπάρχουν δύο επιλογές: ή παραμένεις με σταυρωμένα τα χέρια και «κλαίγεσαι» ή αναλαμβάνεις δράση, ακολουθείς την εποχή, εκσυγχρονίζεσαι και μπαίνεις στις νέες τεχνολογίες. Στον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου πάντως δείχνουν να θέλουν να αντιμετωπίσουν τα πράγματα με όρους μέλλοντος…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2966 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.