Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 19:59

Εκδήλωση προβολής Ελληνικής Κουζίνας στο Ισραήλ «Cultural Greek Dinner»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Eπιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στον Αγροδιατροφικό τομέα και ειδικότερα στους κλάδους του Ελαιολάδου, Ελιάς, Αυγοτάραχου, Οίνου και Αποσταγμάτων,  ότι στις 6 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση προβολής της Ελληνικής Κουζίνας στο Ισραήλ - «Cultural Greek Dinner», η οποία διοργανώνεται από την γνώστη κοινότητα γαστρονόμων «Chaine Des Rotisseurs» με την συμμετοχή 100 ενδιαφερομένων ατόμων για την εισαγωγή και εμπορία Ελληνικών προϊόντων στην Αγορά του Ισραήλ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Επιμελητηρίου μας, τα στελέχη του Γραφείου Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ μας επισήμαναν  ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γαστρονομίας και γευσιγνωσίας αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία παρουσίας και προβολής των Αιτωλοακαρνανικών προϊόντων.

Παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως αποστείλουν συσκευασμένα τα προϊόντα τους στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας έως την Τρίτη 26 Μαΐου  2020 και ώρα 14.00μ.μ. και πρωτίστως να επικοινωνήσουν άμεσα με τον υπεύθυνο κ. Ρόμπολα Γεώργιο στο τηλ.:697 2999874 έτσι ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων.

Επισημαίνουνε ότι οι επιχειρήσεις μέλη μας δεν επιβαρύνονται με κάποιο κόστος για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση και για την μεταφορά των προϊόντων στο Ισραήλ.

Διαβάστηκε 1255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.