Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:08 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 18:43

Προπονήσεων συνέχεια στον Παναιτωλικό- Υποβάλλονται σε νέα τεστ άπαντες αύριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα του Παναιτωλικού, όπως και οι υπόλοιπες της Σούπερ Λίγκ 1, ξεκίνησε τις ομαδικές προπονήσεις, με τον Μάκη Χάβο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος (6-7 Ιουνίου) και στον Παναιτωλικό γνωρίζουν καλά ότι η προετοιμασία που θα γίνει μέχρι την επανεκκίνηση, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν η καλύτερη και χωρίς απρόοπτα, έτσι ώστε να είναι η ομάδα ετοιμοπόλεμη για την μάχη της παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές πριν την είσοδο τους στο Emileon υποβάλλονται σε θερμομέτρηση για προληπτικούς λόγους, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και την υγεία των αθλητών.

Όσον αφορά το ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων, περιλαμβάνει ασκήσεις δύναμης, κυκλοφορία μπάλας, δίτερμα και τελειώματα φάσεων.

Αύριο οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό του αγωνιστικού τμήματος, θα υποβληθούν για δεύτερη φορά από την επιστροφή τους στο Εμιλέον σε εξετάσεις για τον Covid-19 (τα πρώτα ήταν όλα αρνητικά), ενώ η αυριανή προπόνηση θα είναι απογευματινή.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 2009 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.