Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:20 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 13:09

Έτοιμη η πρόχειρη γέφυρα που ενώνει τους δήμους Ναυπακτίας και Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή είναι η γέφυρα που κατασκευάζεται κάθε καλοκαίρι και ενώνει τους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας βρίσκεται κοντά στο κάμπο του Τρικόρφου Ναυπακτίας και συνδέεται με το χωριό Παραδείσι που ανήκει στο δήμο Αγρινίου και δόθηκε ξανά για φέτος στην κυκλοφορία τις τελευταίες ημέρες.

Μ​ια πανέμορφη διαδρομή που συγχρόνως η οποία είναι και συντομότερη για να φτάσει κάποιος από τη Ναύπακτο στο Αγρίνιο. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η γέφυρα βρίσκεται εκεί μέχρι να αρχίσουν οι βροχές και μέχρι ο ποταμός Εύηνος να φουσκώσει και την παρασύρει.

Παλαιότερα είχαν κατασκευαστεί βάσεις για να γίνει μόνιμη γέφυρα όμως κανείς τα τελευταία 50 χρόνια δεν ασχολήθηκε για να κατασκευαστεί. Τώρα όμως η περίπτωση έγινε ακόμη πιο δύσκολη διότι τα ορμητικά νερά του Ευήνου κατέστρεψαν τις βάσεις με αποτέλεσμα να καθιστά το ενδεχόμενο αυτό ακόμη πιο δύσκολο.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 974 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 22:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.