Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 10:53

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις καταστηματαρχών για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους Γ.Παπαϊωαννίδης: «Στόχος μας ο περιορισμός των επιπτώσεων στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας, στηρίζοντας τους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, αξιοποιεί την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που προβλέπει την επέκταση χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων από τους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής σε κοινόχρηστους χώρους, όπου αυτό είναι εφικτό. 

Προς τούτο, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να υποβάλλουν το αίτημά τους στο αρμόδιο Αυτοτελές Τμήμα Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Απασχόλησης (Κεντρικό Δημαρχείο, Ιλ.Τζαβέλλα 37) έως και την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020.

Όπως επεσήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης «στόχος του Δήμου μας είναι η εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της πανδημίας COVID-19 και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, αλλά ταυτόχρονα ο περιορισμός των επιπτώσεων στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2634360111 και 2634360148.

Διαβάστηκε 940 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.