Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 01:19

ΓΟΕΒ Αχελώου: Συνεχής η στήριξη του Νεκτάριου Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για τις ενέργειες στις οποίες προέβη για την αποκατάσταση παροχής ηλεκτροδότησης στα αρδευτικά αντλιοστάσια των Τ.Ο.Ε.Β. του νομού Αιτωλοακαρνανίας και τη συνεχή στήριξη και παρουσία του. Καθώς επίσης για την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου σχετικά με τις ΑΠΕ και με τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των εγγειοβελτιωτικών έργων στη Δυτική Ελλάδα.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ενώ υπήρξαν και άλλοι παράγοντες, που έκαναν παρεμβάσεις στους εμπλεκομένους για να δοθεί ξανά ρεύμα στα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ και τις «διαφήμισαν» αναλόγως, ο ΓΟΕΒ Αχελώου προτίμησε να ευχαριστήσει μόνο τον Περιφερειάρχη.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1059 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.