Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:39 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 19:04

Δωρεά μασκών στο Δήμο Ναυπακτίας από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διεύθυνση Αιτωλίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βασίλης Γκίζας: «Στόχος όλων παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας»

Σε δωρεά μασκών προστασίας στον Δήμο Ναυπακτίας προχώρησε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διεύθυνση Αιτωλίας. 

Αναλυτικότερα, την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Τοπικής Διεύθυνσης Αιτωλίας κ.Γιάννης Τσιριμώκος και ο Γενικός Γραμματέας κ.Κώστας Κοτρώνης παρέδωσαν στον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ.Γιάννη Παπαϊωαννίδη συνολικά 400 μάσκες προστασίας, προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών - ΤΔ Αιτωλίας, επεσήμανε πως η δωρεά τους αποδεικνύει στην πράξη το ενδιαφέρον τους για τον συνάνθρωπο.  Ταυτόχρονα, τόνισε πως κοινός στόχος όλων παραμένει η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Από την πλευρά του ο κ.Τσιριμώκος σημείωσε πως «τη δεδομένη δύσκολη συγκυρία, η συγκεκριμένη δωρεά μασκών αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης προς τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου».

Διαβάστηκε 826 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.