Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 13:59

Αγρίνιο: Μάθημα ήθους από αστυνομικό – Παρέδωσε πορτοφόλι με 5.000 ευρώ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη αστυνομικού που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγρινίου, ο οποίος παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας, καθώς και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρωινές ώρες, στην πόλη του Αγρινίου ανευρέθει από την σύζυγο του αστυνομικού το παραπάνω τσαντάκι και άμεσα ο εν λόγω αστυνομικός ενημέρωσε την Υπηρεσία. Ο κάτοχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανωτέρω αστυνομικό, ο οποίος  και του παρέδωσε το τσαντάκι με το περιεχόμενό του.

Η πράξη του τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που τον διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2207 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.