Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 18:31

Η Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Β’ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό, που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/1/2016 στις 12.00 στην Αθήνα (Πλατεία Ομονοίας):

Αγαπητοί συνάδελφοι το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό αποτελεί την ολοκλήρωση του εγκλήματος που ξεκίνησε με τους προηγούμενους αντικοινωνικούς ασφαλιστικούς νόμους.

Με το νέο ασφαλιστικό μπαίνει οριστικό τέλος στο δημόσιο, αναδιανεμητικό σύστημα ασφάλισης με αλληλεγγύη των γενεών και αυτό μετατρέπεται καθαρά σε ανταποδοτικό – κεφαλαιοποιητικό.

Εκτός από τις συντάξεις της φτώχιας και της εξαθλίωσης για δουλειά μέχρι τα γεράματα που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, πλήττεται ιδιαίτερα η νέα γενιά που με την ανεργία στους νέους να έχει φτάσει το 60% και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης τα 40 χρόνια εργασίας μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να χαρακτηριστούν.

Για του παραπάνω λόγους η Β΄ΕΛΜΕ Αιτ/νίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο ενάντια στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ το Σάββατο 16/1/2016 στις 12.00 στην Αθήνα (Πλατεία Ομονοίας).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά.

Για τη μετακίνηση των συναδέλφων η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο το Σάββατο στις 7.00 πμ έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6974588255.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2664 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 02:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία