Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 20:27

Στην Α1 ο Χαρίλαος Τρικούπης, διχογνωμία για το 2ο εισιτήριο ανόδου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ καταλήγει στην άνοδο της ομάδας (Χαρίλαος Τρικούπης) που προπορευόταν στην βαθμολογία της Α2 Κατηγορίας, όταν διεκόπη η αγωνιστική δραστηριότητα λόγω κορονοϊού. Διχογνωμία για την ομάδα που θα ακολουθήσει τους Μεσολογγίτες λόγω μη τέλεσης των playoffs.

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ συνεδρίασε με σκοπό να αποφασίσει για την τύχη των κατηγοριών που γίνονται υπό την αιγίδα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, η επικύρωση της βαθμολογία στην Α2 Κατηγορία, θα χαρίσει την άνοδο στον Χαρίλαο Τρικούπη, που προπορευόταν στην κατάταξη, όταν διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας. Η αρχική σκέψη ήθελε το 2ο εισιτήριο να δοθεί στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που ήταν δεύτερος στην βαθμολογία, ωστόσο στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να μην βγει απόφαση για την 2η ομάδα, που βάσει της προκήρυξης θα προέκυπτε από την διαδικασία των playoffs (λόγω της δυνατότητας δικαστικής προσφυγής).

Όλα δείχνουν ότι για την ώρα, το 2ο εισιτήριο θα αποσαφηνιστεί μετά από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, που είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Πέμπτης (21/05) και στο οποίο, θα παρουσιαστούν οι εισηγήσεις της Επιτροπής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, που όλα έδειχναν ότι θα διεκδικούσε την άνοδό του στα playoffs (είχε πλεονέκτημα απέναντι στους περισσότερους αντιπάλους), θεωρητικά πάντα, παραμένει στο κόλπο της «ανόδου» (εάν κι εφόσον το επιθυμεί). Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει, όταν ανακοινωθούν και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην Basket League, όπως αυτές θα διαμορφωθούν από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που θα συνεδριάσει κι αυτή, την ερχόμενη Πέμπτη (21/05).

Κατά τα άλλα, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, προσανατολίζεται στο να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α2 Κατηγορία, που του χρόνου θα διεξαχθεί πιθανότατα με 18 ομάδες. Αντίστοιχα, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα έχει 3 ομίλους, ενώ η Γ’ Εθνική θα διεξαχθεί με 6 ομίλους (3 στον Νότο και 3 στον Βορρά).

Σας θυμίζουμε την βαθμολογία της Α2 μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγο κορονοϊού.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 2005 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.