Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 15:31

Kυκλοφόρησε το εντυπωσιακό video clip του Γιώργου Ψαρρού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα εντυπωσιακό video clip συνοδεύεται το νέο τραγούδι του Γιώργου Ψαρρού, με το οποίο εγκαινίασε τη συνεργασία του με την DGM.

Πιο συγκεκριμένα, οπτικοποιήθηκε το τραγούδι του «Ως πότε θα υποχωρώ» το οποίο από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις και μάλιστα φέρει μία βαριά υπογραφή.

Κι αυτό γιατί, τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του τραγουδιού, τους έχει γράψει ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης, Δημήτρης Γιώτης.

H παραγωγή του νέου video clip του Γιώργου Ψαρρού έγινε από το νέο ελπιδοφόρο label DGM, ενώ η σκηνοθεσία του έγινε από τον Σπύρο Μακρή, ο οποίος μαζί με τον Τάσο Μπλάθρα επιμελήθηκαν το programming και την ενορχήστρωση του τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα ο ταλαντούχος ερμηνευτής θα μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει τα νέα του τραγούδια, τα οποία επίσης θα κυκλοφορήσουν από την Dream Greek Music.

 

Διαβάστηκε 2721 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.