Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:48 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 10:37

Προσεκτική η Αλτίν Ασίρ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Highlander

Μάθε για το online casino bonus χωρις καταθεση εδώ

Δεν μας πήγε καλά χθες, ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να επαληθευθεί το 2.70 του goal/goal και over 2.5 στο ματς της Κόπετντανγκ με την Ασγκαμπάτ, οι οποίες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος, ισοφάρισε στο 48’ η Ασγκαμπάτ κι όμως παρότι η φιλοξενούμενη έμεινε με 10 από νωρίς, δεν άλλαξε το σκορ.

Πάμε και σήμερα στο Τουρκμενιστάν, εκεί όπου συγκρούονται οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, η Αχάλ με την Αλτίν Ασίρ. Η γηπεδούχος είναι πρωτοπόρος στην κατηγορία, μετρώντας 6 νίκες και μία μόλις ήττα σε επτά παιχνίδια, έχει σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις τουλάχιστον μία φορά και έχει μία μόλις ήττα στα 14 πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις, φιλικές κι επίσημες.

Με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε 8 παιχνίδια πορεύεται η Αλτίν Ασίρ, η οποία ωστόσο έχει και ένα ματς περισσότερο από την αντίπαλό της και μία ήττα σήμερα θα την απομακρύνει αρκετά από την κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι θα προσέξει αρκετά απόψε. Στο τελευταίο παιχνίδι της άλλωστε κράτησε το μηδέν στην άμυνα, επικρατώντας 4-0 της Μερβ εκτός έδρας και ήταν η 3η φορά που το κατάφερε στα 9 τελευταία ματς.

Εκτίμηση: Θα πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.10.

Διαβάστηκε 1848 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 12:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.