Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:28 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 20:40

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τα Σχεδία Βελτίωσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη παρατείνεται μέχρι 12 Ιουνίου 2020 η προθεσμία υποβολής ενδικοφανών προσφυγών (ενστάσεων) για τη δράση Σχέδια Βελτίωσης (υπομέτρο 4.1) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η εξέταση των ήδη υποβληθέντων ενδικοφανών προσφυγών του εν λόγω υπομέτρου συνεχίζεται κανονικά από τις Επιτροπές Ενστάσεων της Περιφέρειας προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να ενταχθούν με απόφαση του Περιφερειάρχη δικαιούχοι πρόσθετης δημόσιας δαπάνης 5 εκ. ευρώ, φθάνοντας το συνολικό ύψος των εκχωρούμενων πιστώσεων και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας σε 48 εκ. ευρώ.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι ο Περιφερειάρχης, με πλήρως αιτιολογημένη επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων, διεκδικεί πρόσθετη επιχορήγηση 13 εκατ. ευρω, ώστε να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες του υπομέτρου 4.1 του ΠΑΑ και να δοθεί έτσι η δυνατότητα στους παραγωγούς της Δυτικής Ελλάδας να επενδύσουν στις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις, στα ποιοτικά προϊόντα και στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής μας.


Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε τεχνική υποστήριξη, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Αγρινίου και στο Τμήμα Αγροτικών Μελετών  στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο και στα υποκαταστήματα του Συνεταιρισμού. Τηλ.: 2641.0.69017 – 69026 – 69032.


Διαβάστηκε 1248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία